Haldoklási folyamatban kísérés

Haldoklási folyamatban kísérés

Minden ember eljut arra a pontra, amikor el kell búcsúznia. Ez egy haldokló beteg számára felfoghatatlan, dühöt, kétségbeesést él meg, tagadásban van, elismer, újra tagad, elfogad, beletörődik és ezek újra és újra válthatják egymást az utolsó pillanatig. Ezt a folyamatot tovább nehezíti az a sok év és azok eseményei, megélései, amelyek akkor filmszerűen peregnek le és érzelmi szinten is megjelennek azok nyomai. A beteg sokszor azért nem tud még elmenni, mert minden fizikai fájdalma és szenvedése ellenére itt tartja még egy elvarratlan szál, pár ki nem mondott szó, egy el nem hangozott bocsánat elfogadása vagy kérése. Összetett, mélyen megindító élethelyzet, nehéz lefolyással, sok-sok kérdéssel. 
Ezekben az esetekben szakszerű segítséget nyújtok a beteg számára, mentálisan és fizikailag egyaránt, valamint hidat biztosítok a családtagok és a haldokló beteg között. 

Keressenek bizalommal!
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el